Belastingaangiftes

Belastingaangifte

Wij maken het wel leuker

Nog makkelijker

“Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker”, dat is de slogan van de Belastingdienst. En het klopt dat de Belastingdienst ons probeert te helpen door een vooraf ingevulde aangifte beschikbaar te stellen. De andere kant is echter dat er steeds meer Belastingregels bij komen en er vaak uitzondering op uitzondering is.

Wilt u er zeker van zijn dat u zoveel mogelijk terugkrijgt of zo min mogelijk hoeft te betalen? Dan is het verstandig om uw aangifte uit te besteden. Administratiekantoor Flanderijn is goed op de hoogte van alle mogelijkheden die de belastingwetgeving biedt en wil u hier graag bij helpen.

Enkele voordelen:
  • Een vaste, lage prijs
  • Zelf bepalen hoe u contact wilt
  • Kennis van zaken
  • Geen DigiD code nodig

Tarieven

Er wordt gewerkt met vaste, lage tarieven. Deze kunt u terugvinden op onze site. Open en eerlijk communiceren staat bij Administratiekantoor Flanderijn in een hoog vaandel. Dit voorkomt onaangename verrassingen achteraf.

Zelf bepalen hoe u contact wilt

Hoewel het qua effectiviteit de voorkeur heeft om de contacten via de telefoon, post of email te laten verlopen, bent u degene die bepaalt hoe u contact wilt. Wanneer u graag een huisbezoek ontvangt is dat altijd mogelijk. Houdt er wel rekening mee dat er in dat geval eventueel reiskosten in rekening gebracht kunnen worden. Meer informatie hierover vind u bij onze werkwijze.

Kennis van zaken

Aangezien de belastingwetgeving elk jaar verandert, is het voor u prettig om te weten dat uw adviseur op de hoogte is van alle laatste ontwikkelingen op fiscaal gebied. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over de kwaliteit van uw jaarlijkse belastingaangifte.

Geen DigiD nodig

Uw DigiD bestaat uit een gebruikersnaam en een wachtwoord en u kunt het gebruiken om online gegevens van overheidsinstellingen te verkrijgen. Door in te loggen met uw DIgiD weten overheidsinstellingen dat ze met u te maken hebben. Daarom is het van het grootste belang om deze code niet aan anderen te geven, niet via de mail, telefoon of wat voor manier maar ook. Administratiekantoor Flanderijn kan uw aangifte Inkomstenbelasting zonder DigiD naar de belastingdienst sturen. Wel zo veilig! Mocht u hulp nodig hebben om zelf de nodige informatie te verkrijgen zijn wij uiteraard bereid om hulp te bieden. Alleen het inloggen doet u dan zelf!

Bent u overtuigd van onze voordelen? Maak dan snel een afspraak!!